Zadbaj o siebie z Purella Superfoods

Przepisy

OSCYPEK Z GRILLA

OSCYPEK Z GRILLA

Wspomnienie wakacji w górach w zdrowszej wersji - gdy do żurawiny dodasz goji i morwę, dostarczysz sobie poprawiający trawienie błonnik i witaminę B2.
Czytaj więcej
PYSZNY KOKTAJL Z CHLORELLĄ

PYSZNY KOKTAJL Z CHLORELLĄ

Zielony koktajl z pysznym mango, awokado i chlorellą – prawdziwa dawka zdrowia! :) – Ania Starmach Składniki 1 dojrzałe awokado 1 dojrzałe mango 2 łyżeczki soku z cytryny lub limonki 2 łyżeczki CHLORELLI Purella sok z dwóch jabłek 1 łyżka JAGÓD GOJI Purella Przygotowanie W misie blendera kielichowego wymieszaj obrane mango, awokado, sok z jabłek, chlorelle i sok z cytryny/limonki. Miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Jeśli wolisz rzadsze koktajle dolej odrobinę wody. Przed podaniem dodaj do koktajlu jagody goji.

Czytaj więcej
ACAI BOWL JAGODOWA MICHA

ACAI BOWL JAGODOWA MICHA

To miska pełna zdrowia i energii – jagody acai w połączeniu z mrożonymi bananami i świeżymi owocami tworzą pyszną propozycję na śniadanie. – Ania Starmach Składniki 2 łyżeczki acai Purella 2 zamrożone banany po 3 łyżki mrożonych malin i jagód 1 łyżka pasty orzechowej (np. z orzeszków ziemnych) 2 łyżki musu kokosowego 200 ml dowolnego mleka 1 kiwi po 1 łyżce migdałów bez skórki po 1 łyżce chia Purella, jagód goji Purella, morwy suszonej Purella, i kruszonego kakao Purella 4-5 szt. świeżych truskawek Przygotowanie W blenderze umieść: acai, banany, maliny, jagody, masło orzechowe, mleko, miąższ kokosowy, zmiksuj na gładką masę,...

Czytaj więcej
KOKTAJL ZASTRZYK ENERGII

KOKTAJL ZASTRZYK ENERGII

Połączenie słodyczy ananasa z kwaskowatością cytrusów – to koktajl, który przynosi orzeźwienie, a dodatek guarany zapewnia duuużo energii! – Ania Starmach Składniki 1/4 dużego świeżego ananasa 4 pomarańcze 1 cytryna 1 łyżeczka startego imbiru 1 łyżeczka GUARANY PURELLA Przygotowanie Z cytryny i pomarańczy wyciśnij sok Sok z cytrusów zblenduj z ananasem, dodaj starty imbir i guaranę Pij na zdrowie!

Czytaj więcej
PUDDING CZEKOLADOWY

PUDDING CZEKOLADOWY

Pyszny, aksamitny deser czekoladowy z chrupiącym kruszonym kakao. Gwarantuję, że pudding czekoladowy zasmakuje każdemu. :) – Ania Starmach Składniki 3 łyżki chia PURELLA 2 łyżki SUROWE KAKAO W PROSZKU PURELLA 1 szklanka mleka roślinnego (migdałowego, kokosowego lub z nerkowców) 2 łyżki syropu klonowego 1 łyżka SUROWEGO KRUSZONEGO KAKAO PURELLA Przygotowanie W miseczce wymieszaj dokładnie mleko, kakao i chia, odstaw na 30 minut. Do mleka dodaj syrop klonowy, ponownie wymieszaj. Przelej do szklanek/mniejszych miseczek Miseczki z puddingiem włóż na kilka godzin lub najlepiej na całą noc do lodówki Przed podaniem posyp świeżymi malinami i kruszonym kakao

Czytaj więcej